Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maltbrød

1 liter lunken vand 

1 dl  mørk øl 

0,5 dl olivenolie

1 pk gær

50 gr solsikkekerner 

Køres i røremaskine i ca. 2 min derefter kommes flg. i:

1 kg hvedemel 

580 g durummel eller tipo 00

50 g maltmel, maltmel klik her

25 g groft salt ca.

12 g sukker 

køres i røremaskine i ca. 7 min på mellem hastighed dernæst 2 min på fuld kraft.

dejen må gerne være våd dog ikke flydende - men levende - skal klister på hænderne. 

hæves inden de kommer på køl ved køkken temp. i ca. 1,5 timer hernæst på køl til næste dag.. 

tages ud klippes eller formes, stå ca. 1 time - dampes ved 100 gr ca. 15 min bages ved 220 gr i 30 min varmluft 

Hvis der ikke er damp i ovnen kan deres sprøjtes vand på dem, med  en forstøver.