Fonseca Vintage Port 2018 Guimaraens

75 cl. - 20 % alc.

 De kan næppe beskrives bedre end som vinskribenten James Suckling gør det: ”Fonseca er Bentleyen af Vintage Portvin… Som de berømte luksusbiler, er Fonseca Vintage Portvine fuldblods; et resultat af håndværk og færdighed, men også af passion og kreativitet.”

Køb nu! kun 45 stk. tilbage på lager!
429,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Fonseca Vintage Port 2018 Guimaraens

Den viser den rige, tætte skovfrugt, som er hoved noten i Fonseca-huset stil Hvert år bliver der lavet et udvalg af de fineste vine fra årgangen. Hvis vinene fra en bestemt høst, efter to år i træ, vurderes at være over gennemsnittet i kvalitet, kan de bedste blandes sammen og tappes som en Fonseca eller en Guimaraens Vintage Port. Fonseca Vintage Port er kun lavet i de klassiske årgangs år, som producerer vine med enestående koncentration og lang levetid. Guimaraens Vintage Port kommer fra de bedste af de mellemliggende år og vil normalt modnes tidligere. Vintage portvin ældes på flaske og skal opbevares vandret med etiketten øverst. Med tiden danner det en neutral aflejring eller skorpe i flasken og kræver derfor dekantering.   Farven er uigennemtrængeligt lilla-sort i midten, med et fint og smalt bånd af violet på kanten.

Næsen er både tæt og kompakt med en fantastisk baggrund og dybde. Du får her en fremragende frugtkvalitet bestående af en lækker blanding af sorte og røde bæraromaer, som er med til at kendetegne Fonsecas vintageportvine, blandet med noter af mørk chokolade.  Det første indtryk på ganen er en silkeblød glathed, men pludseligt brager tanninerne ud i afslutningen med en selvsikker skarphed. Sammen med en syretråd, som løber gennem vinen, sikre dette vinen en livlig friskhed. Der er en overflod af sprød, bærfrugtsmag, som varer ind i den lange finish. 

Tilstrækkelig smidig og udtryksfuld til at drikke tidligt

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: