Grahams Quinta dos Malvedos Vintage Port 2008

75cl. - 20% alc.

I gaveæske - en frugtbombe ribs, solbær, tæt tyk kompleks

Køb nu! kun 14 stk. tilbage på lager!
399,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Denne Quinta dos Malvedos Vintage Port fra 2008 er en af de ypperste portvine fra området.

Det er gode ved single quintage portvine, er at man får virkelig meget for pengene samt smage hvordan forholdene har været netop det år og på denne ene vingård. 2008 var et usædvanligt år, sjældent har et vintage været i så god balance. Regnen først i august var utrolig vigtig, og ligeledes var de perfekte vejrforhold under høsten, to nøglefaktorer som har dannet basis for nogle helt fantastiske portvin. Portvinen har en mørkerød farve og det en flaske der emmer af kvalitet.  Koncentrerede brombær og en kompleks chokolade, eukalyptus og mynte. Modne bløde tanniner dominerer den vedvarende eftersmag.   

Historien om Graham's starter tilbage i 1820, hvor Graham handlede med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 fade portvin som betaling (nej, hvor ærgeligt).Portvinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handlen, ha ha. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var han ikke alene en af de største, men også en af de mest anerkendte. 

Fast forward til 1970, hvor en tidligere ansats børnebørn overtager huset: Symington-familien. I dag har de en meget central position indenfor portvin, da de ejer en række af de bedste huse i området. Vin connaisseur Robert Parker havde følgende kommentar om Graham's.

 "The most consistent producer of great port in the post World War 2 era".

Du vil eventuelt også synes om

8 andre varer i den samme kategori: