Premium Mørk Kalvefond 600g - Oscar - Sauce i Paste

Forstil dig at du lige har stegt en kalvesteg, med masser af grønt og alt det gode saft fra kødet, og med masser af smag lægger i bunden af bradepanden, det er det du får her bare som koncentreret i paste, i en 600g bøtte.

Giver 6 - 12 liter alt efter anvendelse

Med Oscar Premium Mørk Kalvefond pasta får du en intens smag af ristet/ stegt kalv, fra kalvekøds demi-glace, kalveekstrakt og oksefond koncentrat.

Den kraftige kødsmag suppleres med smagen fra friske grøntsager løg, gulerødder, porrer.

Brug den som base til dine brune saucer, i simre- og gryderetter, til braisering, og til f.eks. glasering af grøntsager.

Du kan også pensle pasta direkte på dit kødstykke før eller under stegning.

Bedst Før: 02.2025

Køb nu! kun 4 stk. tilbage på lager!
288,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Premium Mørk Kalvefond Paste 600g - Oscar

Anvendelsesmuligheder

  Med Mørk Kalvefond pasta får du en intens ristet kalvesmag fra kalvekøds demi glace, kalveekstrakt og oksefond koncentrat. Den kraftige kødsmag suppleres med smagen fra aromatiske grøntsager.  Brug den som base til dine brune saucer, i simre- og gryderetter, til braisering, og til f.eks. glasering af grøntsager. Du kan også pensle pasta direkte på dit kødemne før og under stegning

Brugsanvisning:

Til saucebase bruges 100 g pr. 1 liter vand.

Til bouillonbase bruges 50 g pr. 1 liter vand. 

Opbevaring før åbning ved stuetemperatur. 

Opbevaring efter åbning  Opbevares på køl efter åbning, 6 uger, dog ofte meget længere hvis du passer på der ikke kommer andet i bøtten.

GLACE IN PASTE FORM:      Klar til brug, kold eller varm     Lav dosering og høj smagsintensitet     Baseret på særligt udvalgte og autentiske råvarer

Ingredienser:

  Kartoffelstivelse, kalve demi-glace* 20,8% (vand, kalveben, løg, gulerod, porre, tomatpuré, hvidløg, sort peber, laurbærblad, rosmarin, timian), solsikkeolie, aromaer (inkl. selleri), stabilisatorer (sorbitol), salt, løgpuré, hydrolyseret hvedeprotein, kalveekstrakt* 2,0%, oksebouillon koncentrat* 1,2%, hvidløgpuré, tomatkoncentrat.

Næringsværdi pr. 100 ml:

Energi (kJ)   1333  Energi (kcal)   318 

Fedt   13,9 g  - heraf mættede fedtsyrer   1,3 g 

Kulhydrat   37,3 g  - heraf sukkerarter 5,2 g 

Protein   10,8 g  Kostfibre   <0,5 g 

Salt   8,8 g   

Du vil eventuelt også synes om

7 andre varer i den samme kategori: