Cortes de Cima Courela Tinto Vinho Regional Alentejano

75 cl. før 129,-

Kød og pastaretter samt ikke for kraftige oste. Dejligt glas

Køb nu!!
99,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Aragonez (= Tempranillo), Syrah, Touriga Nacional

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer. Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

Denne vin er produceret af 48% Aragonez (også kaldet Tempranillo), 46% Syrah og 6% Touriga Nacional druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal.

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en let-drikkelig rødvin med intens rubinrød farve, frisk duft af modne bær, mellem-fyldig og frisk frugtsmag, let struktur samt en behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er velegnet til de fleste kød- og pastaretter samt ikke for kraftige oste.


Alkoholprocent: 13,5
Restsukker: Ca. 3,5 g/l
Indhold: 75 cl
Type: Tør

Du vil eventuelt også synes om

159 andre varer i den samme kategori: