Pektin / Pectin stivelse 500g
syltetøj 7 g pr kg bær
Der kan være længere leveringstid på denne ca. 7 dage mere
Erhverv og Privat
- ring / sms 30281060
- vi genbruger papkasser
her handles til laveste priser
Anvendes som geleringsmiddel i marmelade og geleer.
Beskrivelse
Pektin
Anvendelse
Tørt Til en gele: Opskrift: varm din sukkermasse op til 85 C ( ikke med pektinen ). a) Pisk pektinen i kogende vand i mindst 5 min. til alt er opløst ( anvend gerne en shear mixer for at undgå klumper ) b) Eller lav en tørblanding med pektin og lidt sukker ( skal ikke varmes på ) Sukkerblandingen holdes på 85 C ellers virker pektinen ikke. a) Opløsningen med vand og pektin tilsættes sukkerblandingen ved 85 C. b) Tørblandingen tilsættes i sukkerblandingen ved 85 C så pektinen aktiveres. Der tilsættes farve, aroma og produktet tapes. Kun til professionel brug. Dosering ifølge tilsætningsstofforordning EU 1333/2008. Til fødevarer i begrænset anvendelse. Mængden af pektin afhænger af hvilket produkt der skal laves. Anbefalet niveau er 0,3 - 0,7.
Indhold: 500g
Allergener: KAN INDEHOLDE SPOR AF ÆG
Ingredienser
Geleringsmiddel: E440(ii)
Tilsætningsstoffer
Indeholder: E440(ii) - Amidated Pectin
Næringsindhold pr. 100g Energi 1360kj/325 kcal Fedt 0.3 g - Heraf mættede fedtsyrer - Kulhydrater 40 g - Heraf sukkerarter 40 g Protein 2 g Salt 3 g