Svmma Varietalis Syrah/Cab. Sauv./Petit Verdot -

Svmma Varietalis Syrah/Cab. Sauv./Petit Verdot 2005

Køb nu!!
299,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Svmma Varietalis Syrah/Cab. Sauv./Petit Verdot - Estate Bottled

Spanien - Rødvin

Drue: Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot 

 

Marques de Griñon Dominio de Valdepusa producerer og sælger udelukkende fine vine og olivenolie fra gårdene, som ejes af Falcó familien. Det gælder især vinene fra Dominio de Valdepusa, slægtsgården i Toledo, som producerer nogle af de bedste og mest nyskabende vine i Spanien.

Dominio de Valdepusa ligger i det historiske Señorío de Valdepusa i nærheden af Malpica de Tajo,109 Kmsydvest for Madrid og50 Kmfra Toledo.42 hektarerer i øjeblikket beplantet med vinstokke, inklusive den oprindelige vinmark på14 hektarermed Cabernet Sauvignon fra 1974. Siden 1991 er den blevet udvidet løbende med Syrah, Petit Verdot - begge pionerer i Spanien - og Graciano.

Dominio de Valdepusa er fornylig blevet anerkendt af den spanske stat som den første officielle Vino de Pago (markvine), som er en ny appellation for topvine fra enkelte ejendomme, der selv producerer alle druer, og har siden årgang 2002 haft sin egen Denominación de Origen.

Svmma Varietalis er latin og betyder: tilføjelse af vores druetyper. Det er en frugtrig, moderne vin, der er produceret af Syrah, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot druer, der er dyrket på vingårdens egne vinmarker i Dominio de Valdepusa.

Den er lagret på franske egetræsfade fra Allier i 11 måneder. 

Det er en kompleks vin med mørk, dybrød, næsten lilla, farve, elegant og fyldig duft af saftige hindbær, modne sorte kirsebær samt noter af pebermynte, intens men samtidig blød frugtsmag med et strejf af krydderier samt en utrolig velafbalanceret og lang eftersmag med masser af frugt.

Vinen er særdeles velegnet til f.eks. vildt, krydrede kødretter og diverse oste.

Det er en velstruktureret vin, som kan nydes nu, men som samtidig har et godt henlægningspotentiale.91 point af Jay Miller i Robert Parkers Wine Advocate
91 point i Guía Peñin

 

 

Alkoholprocent: 14,5 
Restsukker: Ca. 2 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 

Type: Tør 

Du vil eventuelt også synes om

15 andre varer i den samme kategori: