Al Limite - Chianti Classico D.O.C.G. 2016

75 cl - 13,5 % alc.

årgang 2016

Italien - rødvin 

Køb nu! kun 13 stk. tilbage på lager!
175,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

 Vinhuset San Leonino ligger i et malerisk landskab i kommunen Castellani in Chianti i Toscana, Italien. Vinmarkerne, der støder op til vinhuset, nyder godt af en perfekt syd- og sydøstvendt beliggenhed. San Leonino har produceret vin i rigtig mange år – præcis hvor mange år vides ikke med sikkerhed. Men San Leonino blev i tidernes morgen grundlagt som en uafhængig og selvforsynende feudalgård. I de sidste 50 år har San Leonino haft mange forskellige ejere, men siden 1994 har vinhuset været en del af Bertani Domains-gruppen. San Leonino råder over 100 hektar, hvoraf 52 hektar består af vinmarker og 6 hektar af oliventræer. San Leonino er garant for autentiske Chianti Classico-vine i frisk og klassisk stil med stor elegance og ekstraordinær kompleksitet.

  Denne vin er produceret af 100% Sangiovese-druer, der er dyrket i Toscana, Italien.  Vinen har været lagret ca. 18 måneder på egetræsfade. 

Det er en elegant vin med flot rubinrød farve, intens duft af modne kirsebær, violer, mentol, tobak og rabarber. Smagen er varm og silkeblød med et elegant strejf af sødme, masser af frugt og mineralske noter, omsluttende tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Du vil eventuelt også synes om

31 andre varer i den samme kategori: