Rugsur - Rugbrødsur 500g - Valsesauer
    • Rugsur - Rugbrødsur 500g - Valsesauer

    Rugsur - Rugbrødsur 500g - Valsesauer

    49,00 kr.

    Surdejsmel til rugbrød

    500g nok til ca. 32 rugbrød

    På lager

    Rugsur - Rugbrødsur  Valsesauer er en tørret rugbrødssurdej, der sikrer den rette syregrad. Herved opnås et mere saftigt og skærbart rugbrød.´Med en dosering af Valsesauer på 5-6% af rugandelen er det muligt at producere alle gængse rugbrød.

    Valsesauer har en syregrad på 180-200 SE, som sikrer det rette syreforhold i rugbrødene.

    Ingredienser  45% RUGMEL, 35% HVEDEMEL, surhedsregulerende middel (E270,E260), hvedestivelse, enzymer.

    30-80g pr. liter eller 5% dvs. jo større mængde rugmel, og kerne jo mere skal anvendes 

    Næringsindhold pr. 100g

    Energi

    1540 kj/376 kcal

    Fedt

    1.7 g

    - Heraf mættede fedtsyrer

    0.3 g

    Kulhydrater

    73.4 g

    - Heraf sukkerarter

    -

    Protein

    10 g

    Salt

    0.15 g

    Kostfibre

    7.6 g

    230422

    Du vil eventuelt også synes om

  • Maltmel Mørk 1 kg.

    Mørkt maltmel (brændt). Brug det i rugbrød, brød, boller og andet bagværk, hvor det giver en flot farve og en let bitterhed. 1 kg 

    Opskrift på maltbrød klik her

    Også en økologisk udgave klik her

    75,00 kr.
    • Rugbrødsblanding Landmand...

      10 kg. nok til 13 - 14 rugbrød

      Opskrift:

      1000 g  rugbrødsblanding Landmand Fuldkorn

      8 dl vand

      18 g gær (medfølger ikke, men kan bestilles her)

      Er 10 kg. for meget til dig, så kan du måske dele med din nabo.

      279,00 kr.
      • Tørgær Malteserkors 30 x 11,8g

        Svarer til en pakke frisk gær 50g - blandes i melet og har samme effekt som frisk gær.

        99,00 kr.
        • Rødgær Saf-Instant - Tørgær

          Professionel bageri tørgær 500g Mht. 07 2023

          12-13g svarer til 1 pk. alm gær på 50g.

          59,00 kr.