
Rugsur - Rugbrødsur 500g - Valsesauer
Surdejsmel til rugbrød
500g nok til ca. 32 rugbrød
Rugsur - Rugbrødsur Valsesauer er en tørret rugbrødssurdej, der sikrer den rette syregrad. Herved opnås et mere saftigt og skærbart rugbrød.´Med en dosering af Valsesauer på 5-6% af rugandelen er det muligt at producere alle gængse rugbrød.
Valsesauer har en syregrad på 180-200 SE, som sikrer det rette syreforhold i rugbrødene.
Ingredienser 45% RUGMEL, 35% HVEDEMEL, surhedsregulerende middel (E270,E260), hvedestivelse, enzymer.
30-80g pr. liter eller 5% dvs. jo større mængde rugmel, og kerne jo mere skal anvendes
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1540 kj/376 kcal |
Fedt | 1.7 g |
- Heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 73.4 g |
- Heraf sukkerarter | - |
Protein | 10 g |
Salt | 0.15 g |
Kostfibre | 7.6 g |
Du vil eventuelt også synes om
Maltmel Mørk 1 kg.
Mørkt maltmel (brændt). Brug det i rugbrød, brød, boller og andet bagværk, hvor det giver en flot farve og en let bitterhed. 1 kg
Rugbrødsblanding Landmand...
10 kg. nok til 13 - 14 rugbrød
Opskrift:
1000 g rugbrødsblanding Landmand Fuldkorn
8 dl vand
18 g gær (medfølger ikke, men kan bestilles her)
Er 10 kg. for meget til dig, så kan du måske dele med din nabo.
Tørgær Malteserkors 30 x 11,8g
Svarer til en pakke frisk gær 50g - blandes i melet og har samme effekt som frisk gær.
Rødgær Saf-Instant - Tørgær
Professionel bageri tørgær 500g Mht. 07 2023
12-13g svarer til 1 pk. alm gær på 50g.