Rieflé Crémant d'Alsace Rose organic

75 cl. - 12,5% alc.

100% pinot noir - Lige til at lappe i sig 

Frankrig - Mousserende vin

Køb nu!!
169,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Rieflé Crémant d'Alsace Rose organic

Den har en utrolig flot pink farve, skønne små bobler, delikat duft samt en frisk og tør smag med generøse noter af røde bær og frugter.

Ved foden af Vogeser-bjergene syd for Strasbourg i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv. Her har Rieflé-familien produceret vin i tre århundreder.

Domaine Rieflés identitet er inspireret af ånden i den smukke vingård, som blev bygget i Pfaffenheim i 1609. Seks generationer har videreført familiens vinfremstillingstraditioner siden det begyndte i 1850. Det er nu Jean-Claude og Annick Rieflé, som med stor passion og omhu viderefører Rieflé-familiens stolte tradition med at producere de klassiske Alsace-vine: Pinot Blanc, Muscat, Gerwurztraminer, Pinot Gris og Riesling. I 2009 og 2010 blev deres sønner, Thomas og Paul inddraget i vinproduktionen. Thomas forvalter vingården, og Paul er ansvarlig for udviklingen. Domaine Rieflé stræber efter at tilfredsstille sine kunder i hele verden ved at producere Alsace-vine, der afspejler originalitet fra deres terroirs. 

Du vil eventuelt også synes om

30 andre varer i den samme kategori: