Yaxell Tsuchimon Japanske kokkeknive - Professionel brugt af kokke

Yaxell Tsuchimon kokkeknive

Yaxell Tsuchimon Japanske Kokkenknive

Seki anses for hovedstaden for produktionen af japanske sværd (Katana) og knive. Produktionen af klinger kan spores 780 år tilbage til Kamakura perioden (1185-1333). Seki er verdenskendt for dets traditionelle og exceptionelle produktion af sværd, som med tiden har udviklet sig til produktion af køkkenknive til daglig og professionelt brug.  ​

Yaxell er bygget på denne historiske arv, som i dag kombineres med det bedste inden for højteknologi kombineret med den nedarvede viden og ekspertise inden for det traditionelle håndværk.    ​

Yaxells rustfrie stålklinger er opvarmet i ovne til meget høje temperaturer, for så at blive nedkølet med is og blæsere for at hærde stålet. Hærdningsprocessen ved høje temperaturer er med til at gøre stålet stærkt og pålideligt og give det en høj ydeevne. Det er den specielle hærdningsproces som gør stålet modstandsdygtigt overfor rustangreb og korrosion.  ​

Håndtagene på Yaxell knive er Micarta, som er et naturmateriale fremstillet af harpiks og hør, som giver optimal styrke og hygiejne og lukker helt tæt mellem håndtaget og stålklingen. 

Aktive filtre

Yaxell Tsuchimon kokkeknive

Yaxell kokkeknive er ofte fremstillet af damaskusstål, hvor flere lag stål er smedet sammen for at skabe både styrke og fleksibilitet. Kernen i bladet er typisk lavet af VG10 eller SG2 rustfrit stål, kendt for sin skarphed og holdbarhed. 

Om du vil blive glad for en Yaxell japansk kniv afhænger af dine præferencer og behov i køkkenet, men der er flere grunde til, at mange kokke, både professionelle og amatørkokke, sætter stor pris på Yaxell kokkeknive.

Hvorfor du måske vil blive glad for en Yaxell kniv, du får en ekstrem skarphed,  Yaxell kokkeknive har en utrolig skarp kant, hvilket gør dem velegnede til præcisionsarbejde, som at skære tynde skiver af kød eller grøntsager.

Hvis du elsker at lave mad og værdsætter præcise snit, kan du nyde den skarphed, Yaxell japanske knive tilbyder, og gøre madlavningen til en leg.

Langtidsholdbarhed investering

Yaxell kniven er lavet af materialer som VG10 og SG2 stål, som er kendt for deres holdbarhed. Det betyder, at kniven holder sin skarphed længere end billigere alternativer. Selvom prisen er højere, er det en investering i et redskab, der kan holde i mange år, hvis det vedligeholdes muligvis hele livet.

Design og æstetik

De smukke damaskus mønstrede blade og det elegante håndtag gør kniven til en fornøjelse at bruge og have liggende i køkkenet. For dem, der værdsætter æstetik, kan en Yaxell kokkekniv være både et funktionelt værktøj og en visuel nydelse.

Brugt og anbefalet af professionelle kokke

En kokkekniv fra Yaxell er ikke bare en kokkekniv fordi de skriver det, det bliver vitterligt brugt af rigtig mange kokke i hele verden. En tilng der er sikkert kokke som jeg selv vil ikke stå med en dårlig kniv, det er vigtigt den er skarp og den er god at holde ved, da vi arbejder med vores knive mange timer om dagen, dog skal man være opmærksom på at knive er forskellige og det er vigtig at finde en der passer dig. Hvis du også bruger dine knive i mange timer er det også vigtig at den ikke vejer for meget, og gør Yaxell kokkeknive ikke så du kan bruge dem i lang tid adgangen.