Oscar Premium Rødvin og Portvins Reduktion - Krydderpasta
VEGANSK - GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Klar til brug 450g bøtte
Perfekt til en til at tilsmage saucer eller marinere kød
OSCAR Premium Rødvin & Portvins Reduktion vil tilføre din ret en velafbalanceret smag af vin, sødme og syre. Vin har altid været en vigtig ingrediens, især i det traditionelle franske køkken hvor vinreduktion er anvendt i et hav af retter.
I OSCAR Premium Rødvin & Portvin Reduktion bringer kombinationen af de 2 vintyper kompleksitet og dybde og frigiver en bred vifte af smagsnuancer.
Anvendelsesmuligheder:
Tilsmagning af saucer, f.eks. i en peber eller svampesauce eller ved braissering
Marinering af kød før, under og efter tilberedning.
Prøv på din bøf efter den er stegt
Tilsmagning af dressinger og mayonnaiser. f.eks. i kartoffelsalaten, I fars, som supplement eller erstatning af almindelige løg
Er velegnet til vegetarisk mad som umami booster
Brugsanvisning Anvendes direkte fra bøtten kold eller varm
Opbevaring før åbning - ved stuetemperatur.
Opbevaring efter åbning I køleskab ved højest +5 C. i op til minimum 6 uger
Ingredienser: Portvin (med SULFITTER) 28 %, rødvinskoncentrat (med SULFITTER) 25 %, brun farin, rødvin (med SULFITTER) 8 % salt, skalotteløgspuré, citrusfibre, fermenteret sukker.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 636 kj/150 kcal |
Fedt | 0.5 g |
- Heraf mættede fedtsyrer | 0.1 g |
Kulhydrater | 34 g |
- Heraf sukkerarter | 26 g |
Protein | 1.4 g |
Salt | 5.5 g |
Kostfibre | 3.9 g |