Messias Colheita Port 1966

75cl. - 20% alc. vejl. 1599,-

Flasket i 2023

Du kan se alle Messias Portvine her

Caves Messias
Køb nu! kun 4 stk. tilbage på lager!
1.139,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Messias Colheita Port 1966 

En colheita portvin med grønne nuancer. God og kompleks udvikling, af de tertiære aromaer -  lækker fad smag og et udvalg af krydderier, der kombineres til en afstemt symfoni med aromaerne til "vinagrinho", behagelig sur. Smagen er fyldig og salig, hvilket bekræfter alle de gode fornemmelser, der dukker op i næsen, matcher en kraftfuld indre næse og en lang lækker eftersmag.

Hvad er Colheita Portvin? - Colheita betyder høst, og der står altid årstal på flasken af en colheita portvin, og vinen skal være fra netop det år. Men inden portvinen ender i flasken skal den lagres minimum 7 år i mindre/små fade, for at den kan kaldes colheita, den må dog godt lagres mere end 7 år og det bliver de tit.

Da colheita portvine har lagret på fade, så mange år inden den kommer på flaske betyder det også at den kan holde sig frisk længere når flasken åbnes, ofte mere end 4 uger - hvis den opbevares køligt, (gerne køleskab) og med prop så den ikke får ilt, jo længere vin den holde sig frisk.

Colheita smager godt helt alene, men også til desserter med, nødder, frugt, ost, pandekager, vaniljeis, kage, osv. - server den ved 10 - 12 grader  

Druesorter: Touriga Nacional Touriga Franca Tinta Barroca Tinta Roriz Tinto Cão

Du kan læse mere om Messias portvin og colheita her

Du vil eventuelt også synes om

6 andre varer i den samme kategori: