Quinta do Pégo Vintage Port 2013

2013 - ved køb af 6 fl. medfølger owc kasse, skriv i kommentar feltet hvis det ønskes.

Quinta Do Pego
Køb nu! kun 47 stk. tilbage på lager!
425,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Quinta do Pégo Vintage Port 2013

Denne portvin er produceret af Rozès' vinmager Manuel Henrique under overvågning af Wouter Pienaar. Druerne til portvinen (Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Roriz og Sousão) stammer fra de gamle vinstokke, der fandtes på gårdens marker, da den nuværende ejer overtog gården. 

Det er en pragtfuld Vintage Port af allerbedste kvalitet.Takket være de gode vejrforhold har årgang 2013 opnået en flot balance; den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat. Den har en flot intens næsten lilla farve, delikat og kompleks duft af røde frugter, brombær, solbær, mørk chokolade og violer, fyldig og velafbalanceret smag, kraftfulde, men samtidig silkebløde tanniner samt en lang og utrolig behagelig eftersmag. 

Denne portvin bør serveres afkølet og er særdeles velegnet som en "efter-måltidet-drink" og til kraftige oste, chokolade og desserter, men den er også perfekt som hyggevin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage.  Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Vintage Port kan sagtens nydes ung, men vil samtidig udvikle sig positivt mange år frem.

Du vil eventuelt også synes om

35 andre varer i den samme kategori: