Quinta do Pégo Colheita Porto 2011

75. cl 20 % alc.

Intens og fyldig, halvtør lækker portvin. 

Sølv ved Internatioale Wine Challenge uge 47 2019

5 Stjerner i vinavisen

5 stjerner på winemanual.dk

5 stjerner på flaskehalsen.nu den 21. oktober 2019

Quinta Do Pego
Køb nu!!
417,00 kr.
Fjernlager ca. 1 -2 dages ekstra leverings tid
- vi får dem hjem når du bestiller

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Se anmeldelse klik her

 Denne Colheita-havn er produceret af Rozès 'vinmager Manuel Henrique og konsulent Wouter Pienaar. Druerne til denne portvin (Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão, Tinto Cão og Tinta Roriz) kommer fra de gamle vinstokke, der lå på quintas vinmarker, da de nuværende ejere overtog quintaen.  Træningen af ​​druerne har fundet sted i de traditionelle lagarer, og vinen er blevet ældet i 600 liter egetræfade i ca. 8 år. 

Quinta do Pégo Colheita 2011 er en fin og elegant vin af fremragende kvalitet med dyb rav / rubinfarve. Det er en fyldig og meget frugtagtig port med høj elegance af smag, hvor balancen mellem ungdom og modenhed er perfekt.  Denne Colheita viser meget flot tekstur, bløde tanniner og stor harmoni mellem koncentreret frugt og balsamiknoter, vanilje, karamel og krydderier.I munden er vinen fuld og cremet med en elegant og meget vedvarende finish. 

Ved at forlænge, ​​hvad moderens natur har været i stand til at fremstille, har denne elegante vin modnet i omkring 8 år i 600 liter franske egetræfade.  Det er en vin med stort potentiale, der afspejler året 2011. Denne vins personlighed giver alle de væsentligste træk for en vin med uendelig lang levetid. 

Denne Colheita-port burde serveres kølet og er perfekt som en ”drink efter middagen” eller sammen med stærk ost, chokolade og desserter, men den er også perfekt alene.

Quinta do Pégo Colheita Porto 2011 Drue: (Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão Årgang: 2011  Historie: Quinta do Pégo er en vingård beliggende på vejen fra Regua til Pinhao - ca.3 kmfør Pinhao på højre side - i Dourodalen i Portugal. Den er beliggende138 mover Douroflodens vandoverflade og vinmarkerne er beliggende op til350 mover Douroflodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta'er i Dourodalen. Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA.

 Gården råder over ca. 33 hektar jord, hvoraf ca. 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Quinta do Pégo projektet indebærer - udover naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården. Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd.  Produktion: Denne Colheita portvin er produceret af Rozès’ vinmager Manuel Henrique under overvågning af Wouter Pienaar. Druerne til portvinen (Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Tinto Cão) stammer fra de gamle vinstokke, der fandtes på gårdens marker, da de nuværende ejere overtog gården.  

 Smag: Vinen er fodtrådt i de traditionelle granit lagars og har været lagret på egetræsfade i mindst 7 år.  Det er en pragtfuld Colheita port af allerbedste kvalitet. Den har en flot gylden-brun farve, frisk og intens duft af sorte frugter med raffinerede noter af tørret frugt og karamel. Den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat med en meget lang og behagelig eftersmag. De robuste, men samtidig silkebløde, tanniner giver vinen dybde - og det lover godt for fremtiden.  

Du vil eventuelt også synes om

35 andre varer i den samme kategori: