Volbeat Whisky og Rom Sæt - 2 fl. 70cl.

Volbeat Spiritus

Du får:

1 fl. Volbeat Seal the Deal - 70cl - 40% alc.

1 fl. Volbeat Irish Whiskey Outlaw Gentlemen Triple Distilled - 70cl - 40% alc.

VOLBEAT RUM
Køb nu! kun 9 stk. tilbage på lager!
699,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Volbeat Outlaw Gentlemen Triple Distilled Irish Whisky

Den har en lys, strålignende farve i glasset, hvilket afspejler dens relativt unge alder. Duften er frisk og indbydende med strejf af vanilje og karamel, som er typisk for bourbonfadmodning. Whiskyen byder på en behagelig balance mellem sødme og et strejf af krydderi på ganen. Det bourbon-modnede korn giver noter af karamel og vanilje. De frugtagtige elementer kommer frem med noter af sprøde æbler og citrus. Eftersmagen er ren med dvælende karamel- og vani

Great Northern Distillery, det største uafhængige destilleri i Irland. Takket være nærheden til det rene vand i Cooley-bjergene begyndte brygningen for alvor i den historiske by Dundalk i slutningen af 1600-tallet. Great Northern Distillery (GND) opererer på det tidligere Great Northern Brewerys lokalitet i Dundalk, Co. Louth; det oprindelige bryggeri på stedet var fra 1896. GND producerede sin første tre år gamle irske whisky i 2018.

Den afdøde Brian Watts, master distiller og general manager hos GND arbejdede sammen med Michael på de originale blandinger til det, der blev Outlaw Gentlemen. (Desværre døde Watts i slutningen af 2022.) Distiller, blender og chef for kommerciel drift Brian Mongan blendede det endelige produkt færdigt.

"Vi gik en tur på destilleriet og så, hvordan de arbejdede, og så satte vi os ned og begyndte at snakke," husker Poulsen. Med tiden ankom prøver fra Irland til Danmark. "Brian Mongan gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde med at hjælpe mig med at finde de rigtige fade, tønder osv. til disse blends."

Mongan husker med glæde samarbejdsprocessen. "Nogle vil måske sige: ’Åh, den fyr lavede ikke whiskyen selv.’ Men Michael var meget aktiv i valg af retning for det færdige produkt. En Michelin- stjerne kok samler de bedste råvarer og samler dem. De opdrætter ikke nødvendigvis dyrene og dyrker grøntsagerne selv. Med et whiskyblend trækker du i det væsentlige håndtag med smag, du trækker én ting tilbage for at fremhæve noget andet. Det er en af vores kernekompetencer som virksomhed: vi destillerer, vi modner, og vi producerer også whiskyblends."

Her kan du læse mere om Volbeat Whisky

Volbeat Rom - Seal The Deal 

Lidt om Volbeat rommen:

Seal the Deal Rum fra Danske Volbeat, er et blend af nøje udvalgte caribiske rom, der primært stammer fra de helt klassiske rom områder, som den Dominikanske Republik, Trinidad samt Tobago.

Seal The Deal er en rom hvor der er plads til alle kan være med og er deres frigivelse af rom nummer 5 fra Volbeat

  Det er en dejlig flot gylden rom, med en blød og skøn eftersmag i god balance der fornemmes noter af appelsin - vanilje - lakrids og det populære karamel.

19 andre varer i den samme kategori: