Zantsi Cabernet Sauvignon - Merlot

Sydafrika - Rødvin

Cabernet Sauvignon/Merlot
Køb nu! kun 24 stk. tilbage på lager!
65,00 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Drue: Cabernet Sauvignon, Merlot

 

Zantsi vinene produceres af Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar. Vinhuset er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst. Vinmarkerne er Darling Cellars inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen. Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud p.g.a. deres frugt og elegante stil. Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle. Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars winemakere. Som chef winemaker, Abé Beukes, udtrykker det: "Det naturen giver os hvert år forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske."

Denne vin er produceret af 55% Cabernet Sauvignon og 45% Merlot druer, der er dyrket i Darling I Coastal Region i Sydafrika.

Det er en vin med flot rød farve, delikat bouquet, fyldig smag af solbær og røde frugter med god balance mellem frugt og egetræ. En balance, der også klart fornemmes i den bløde og behagelige eftersmag.

Denne let-drikkelige rødvin er særdeles velegnet til kolde kødretter, grillet rødt kød samt ikke for kraftige sammenkogte retter.

Det er en vin, der bør drikkes mens den er forholdsvis ung. 

Alkoholprocent: 14 
Restsukker: Under 5 gr./ltr. 
Indhold: 75 cl. 
Type: Tør 

Antal pr. colli: 6 
Varenummer: 5629736 

4 andre varer i den samme kategori: