Fonseca Vintage Port 2007

75 cl. - 20 % alc.

Køb nu! kun 12 stk. tilbage på lager!
647,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Fonseca Vintage Port 2007

SMAGSNOTE

Uigennemtrængelig inky sort farve med lilla dybde. Som man kunne forvente af Fonseca, er næsen domineret af en massivt potent og koncentreret frugt agtighed fyldt med tæt solbær og brombæraroma.  Noter af kaffe og eksotisk træ og antydninger af vilde urter og mynte.  I Ganen fyldig og saftig med tykke fløjls agtig og vidunderligt godt integrerede tanniner, indhyllet i saftige jammy frugter og rige mørk chokoladesmag. 

NEAL MARTIN NEAL MARTIN  WWW.EROBERTPARKER.COM  MAJ 2009 - SCORE 96

  En lys purpur granatkerne. Næsen er den væsentligste Fonseca, som en oprørsk fest, der når sit crescendo i glasset. Macererede sorte kirsebær, eau-de-vie, damson, figner og et strejf af Sevilla appelsiner. Så hvad der er fascinerende er, at oprøret dør ned med beluftning, bliver mere fokuseret ... som om værten har bedt alle om at dæmpe sig. Ganen er kraftig og krydret ved indgangen, søde modne sorte bærfrugter, et strejf af krydderi, figen og abrikos, dejlig samhørighed og vægtopbygning mod en dybt glædelig finish, der lakker munden i portagtig ærefrygt. Måske mere tilgængelig end 2000 eller 2003 på dette stadium er dette en vidunderlig Fonseca. 

JAMES SUCKLING JAMES SUCKLING  VIN TILSKUER  MAJ 2009 - RESULTAT: 94 

Kogt hindbær med antydninger af citronskal og blad. Fyldig og mellemstor sød med en smuk tæthed og en sød frugtagtig og garvesmag. Balanceret, men alligevel muskuløs. Lidt skuffende, men klart fremragende. 

NOTER OM ÅRET 2007

vækstsæsonen blev forud for en våd vinter, der genopfyldte vandreserverne efter fire varme, tørre år. De fugtige forhold fortsatte ind i foråret og forsommeren med lavere temperaturer end gennemsnittet kombineret med perioder med regn. Der var ingen betydelige perioder med intens varme i sommermånederne. Dette sikrede, at baldakinerne var i en usædvanlig sund tilstand og kunne drage fordel af det varme vejr, der gik forud for høsten.  De første to uger i september oplevede konstante daglige temperaturer på mellem 35 ° C og 38 ° C. Disse varme og tørre forhold bragte afgrøden til perfekt modenhed og fremskyndede produktionen af ​​sukker og fenoler, mens den bibeholdt den fremragende naturlige syre som følge af den relativt kølige sommer. Som et resultat producerede høsten perfekt afbalanceret most, der har produceret stilfulde og elegante vine, fulde af vitalitet, med en fremragende frisk koncentreret frugtkarakter.

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: