Fonseca Vintage Port 2003

75 cl. - 20 % alc.

Owc ved 6 fl.

Anmelderrost Portvin

Køb nu!!
749,00 kr.
Udsolgt

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Fonseca Vintage Port 2003

SMAGSNOTE

Fin dyb farve med mursten rød kant. God næsedybde, sød og harmonisk, på næsen, rige, bløde detaljer af mørk chokolade og kirsebær (cherrytomat). Harmonisk, elegant vin, en fin struktur med spændende antydninger af krydderi og mynte, meget fokuseret frugt, blød.   En dejlig Vintage Port nu med gode tanniner, til at tage den til alderdommen. Vises blødere end normalt. Lukket næse. Stor frugt, solbær og brombær, ægte intens syltetøj med kakao toner og faste, men alligevel silkeagtige tanniner. Kraftig Vintage Port. Fin moden frugt, godt udtryk, kirsebær, en charmerende karakter. 

REVISTA DE VINHOS REVISTA DE VINHOS  AUGUST 2005 - 19 POINT UD AF 20  "Fin og charmerende aroma. Blomster noter, elegant morello kirsebærfrugt, tør underskov, bløde kemiske nuancer. På ganen udviser den en sjælden blanding af kraft og elegance, kompleks, med ståltanniner overtrukket i silke, alt sammen i harmoni og yderst tunet med en ekstremt lang finish.

"  VIN ENTUSIAST VIN ENTUSIAST  NOVEMBER 2005, NR. 3 FRA WE'S TOP 100-VINE I 2005  "Fonseca Vintage Ports er altid blandt de mest attraktive og blandt de mest længe levede. Denne 2003 bekræfter pragtfuldt til den model. Den er struktureret, men også så rig, kraftig og overdådig. Der er solbær og sort figen smag såvel som søde tanniner. Den er allerede lækker og forbliver lækre gennem sin lange levetid. 

JAMES SUCKLING JAMES SUCKLING  WINE SPECTATOR ONLINE  95-100  "Vilde aromaer med blomster, brombær og passionsfrugt. Fyldig, massiv i ganen. Medium sød. Finishen fortsætter i minutter.  En mega ung port. Fonseca. Hvad havde du forventet?" 

NOTER OM ÅRET Vinteren forud for 2003-høsten var meget våd. Blomstringen fandt sted i stærkt varmt vejr i slutningen af ​​maj under nogle af de bedste forhold set i flere år.  De første to uger i august gav den intense sommervarme, der ofte går forud for en stor portvintage. Anden halvdel af august var køligere, og der kom to dage med regn med perfekt timing, der modnede druerne i slutningen af ​​måneden. Plukkesæsonen i september var varm og tør, og udbyttet var jævnt på tværs af alle druesorter, hvilket sikrede balance og kompleksitet i vinene. 

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: