• New

Gelatinepulver Agar 500g - Texturas

Agar er en slags gelatinepulver som kan anvendes når du laver marmelade, syltetøj, frugtpasta osv.

Den virker i meget små størrelsesforhold og giver en bred vifte af teksturer.

Du kan bruge den både til varme og kolde geleer.

Se evt. Gelatinepulver Santa Maria

175186
Køb nu! kun 6 stk. tilbage på lager!
495,00 kr.

  Recycled emballage

- vi genbruger papkasser

  Spørgsmål ?

- ring / sms 30281060

  Prismatch

- her handles til laveste priser

Agar Gelatinepulver 500g fra Textura

Fremgangsmåde:

i et vandigt medium 2 - 10 g/L ved rumtemperatur og bringes i kog.

Tåler op til 70grader efter geleringen.

I syrlige madvarer mister produktet delvis sin gelerings-evne.

Begrænset brug i fødevarer, Max 10g agar pr. kg

  Agar kommer fra rødalger (af slægterne Gelidium og Gracilaria) og er et geleringsmiddel som de har anvendt i Japan mange år faktisk siden det 15. århundrede, og i 1859 kom den til Europa som en karakteristisk kinesisk mad, og fra det 20. århundrede begyndte agar at blive brugt i fødevarer i industrien men nu også på mange restauranter.

Ingredienser:

Geleringsmiddel: Agar (E406) Tilsætningsstoffer  Indeholder: E406 - Agar

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 668kj/172 kcal Fedt 0.1 g - Heraf mættede fedtsyrer 0.01 g Kulhydrater 0.4 g - Heraf sukkerarter 0.4 g Protein 0.1 g Salt 0 g 

Se også agar agar gelatinepulver Biogan

175186

Du vil eventuelt også synes om

16 andre varer i den samme kategori: