• -20,00 kr.

2018 Late Bottled Vintage Portvin - Grahams

75cl - 20% alc.

En let drikkelig lbv i bedste grahams stil, meget stil sikker med solbær og brombær noter og blide tanniner, det er meget tæt på slik der er proppet på flaske, på den gode måde. - Til chokoladekage, barbeque, ris ala mande, hvidskimmel oste eller blot hygge 

vejl. 199,-

Se evt. andre portvine tilbud eller hva med niepoort Trudy

Køb nu! kun 18 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
3144,00 kr.75,00 kr.
6139,00 kr.180,00 kr.
169,00 kr.
149,00 kr. Spar 20,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Smagen:

Solbær, brombær og dejlige noter af mynte, eukalyptus og lakrids i aromaen. Lys, frisk frugt og blomsternoter af roser skinner igennem. Saftige sorte frugter suppleres af lag af kakao, blommer og antydninger af hvid peber.

Høsten:

Selvom 2018 begyndte meget tørt, hvor jorden blev udtørret af det foregående års nedbørsunderskud, kom foråret med rigelig regn i alle månederne mellem marts og juni. Jordvandsreserverne blev rigeligt genopbygget, hvilket var godt for vinstokkenes vækst- og modningscyklusser. Det våde, kølige forår og generelt ustadige vejr fortsatte ind i sommeren og resulterede i en formindskelse af afgrødens størrelse.

Uundgåeligt blev vinstokkens vækstcyklus forsinket med nogle få uger, men en varm og tør august satte modningerne tilbage på sporet.

De klimatiske forhold i begyndelsen af ​​september sikrede en jævn og fuldstændig modning af druerne med gode syreniveauer, der afspejles i vinenes balance. Udbyttet var meget lavt, men det favoriserede den høje kvalitet, som vinene fra 2018 afslører.

klik her og find mere dejlig portvin

Du vil eventuelt også synes om

9 andre varer i den samme kategori: