Cortes de Cima Homenagem a Hans Christian Andersen 2011

Frugtsmag med noter af velintegreret egetræ.

75cl

Køb nu! kun 13 stk. tilbage på lager!
499,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer.

 

Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

 

Denne vin er lavet til ære for H.C. Andersen, der i 1866 besøgte Portugal og kaldte Portugal for ”Paradis på jorden”.

 

Vinen er produceret af 100% Syrah druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal – og alle druerne er håndplukkede og specielt udvalgt til denne vin.

 

Cotes de Cima var de første i Alentejo regionen, der plantede Syrah – og da de første Syrah vinstokke blev plantet, var det slet ikke tilladt at bruge Syrah i Alentejo, men det er det i dag, hvor den berømte Rhône drue stortrives i Alentejo.

 

Denne vin har været lagret 8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.

 

Det er en helt fantastisk vin med flot rød farve, eksklusiv duft af modne solbær og blåbær, elegant  frugtsmag med noter af velintegreret egetræ, solide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Du vil eventuelt også synes om

159 andre varer i den samme kategori: