Fonseca 1996 Vintage Port Guimaraens

75 cl. - 20 % alc. vejl. 495,-

De kan næppe beskrives bedre end som vinskribenten James Suckling gør det: ”Fonseca er Bentleyen af Vintage Portvin… Som de berømte luksusbiler, er Fonseca Vintage Portvine fuldblods; et resultat af håndværk og færdighed, men også af passion og kreativitet.”

Køb nu! kun 37 stk. tilbage på lager!

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
2347,00 kr.100,00 kr.
397,00 kr.

 

Prismatch

 

Recycled emballage

 

Spørgsmål ? - sms 30281060

Fonseca Vintage Port 1996 Guimaraens

Smagsnote: Kompleks og elegant flaskemodnet buket. Blommer og kirsebær med krydret, aromatisk . Mager, stilfuld vin med god struktur. Frisk, fast finish, der varer ved længe.

Noter om året: Vindyrkningssæsonen begyndte med en meget våd vinter, januar og februar var koldere end normalt, hvilket resulterede i en sen knopskydning. Kølige, våde forhold fortsatte indtil lige før blomstringen den 25. maj. Blomstringen fandt sted i varmt vejr, og kombineret med det store antal blomster resulterede det i det største potentielle udbytte siden 1900. 

Der faldt en betydelig mængde nedbør i september, hvilket fik mange til at begynde at plukke. Dog fulgte hård vind og varmt vejr mellem den 27. - 30 hvilket tørrede klaserne ud og fik druerne til at modne fuldt ud. Dette afspejlede sig i en markant forbedring i alle portvine produceret fra den 29. september og fremefter.

Du vil eventuelt også synes om

13 andre varer i den samme kategori: