Forside

Forside

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Aisatisk suppe

Chunky tomat suppe med kylling og asiatisk touch

Har du forskellige rå grøntsagsrester, f.eks. gamle tomater, porrer, peberfrugt, purløg eller andet kan det også anvendes i suppen. Du kan også bruge andet kyllingekød, låret er bare bedste da det afgiver meget smag og ikke bliver tørt. 

Du kan bruge:

Nok til ca. 12 dybe tallerkener

2 spsk rapsolie eller lign.

1 fed hvidløg (finthakket)

5 gulerødder (snittet groft)

5 alm løg (grov hakket)

1 flot spidskål (meget groft snittet)

1 kg udbenet kylling overlår (skæres over i 2 -3 stykker)

2 ds. hakkede tomater

1 tsk paprika

1 L Oscar kyllingbouillon 

2 - 3 s spsk Oscar asiatisk fond fondkoncentrat

salt, peber de mængder man selv synes

1. Ta, en gryde på ca. 6 ltr. varm den op, rist kyllingen af i ca. 5 min., gerne kun lidt af kyllingen ad gangen så det bliver ristet og ikke kogt. Når alt kylling er ristet af, lægges den i en dyb tallerken.

2. Rist løg og hvidløg af med det samme efter kyllingen er fjernet, tilsæt herefter gulerod rist lidt mere og tilsæt så de kålen. Vent 1 minuts tid og tilsæt Oscar kyllingebouillon, de hakkede tomater og Oscar asiatisk fond fondkoncentrat kog det hele op, og lad det simre i 5 - 10 min.

3. Kom kylling tilbage i gryden, samt kødsaften, som lægger i bunden af tallerkenen, giv det et opkog, lad det stå ved svag varme, i ca. 10 min og smag til med salt og peber. 

4. Du er klar til at spise, bag evt. et godt stykke brød til.